У Німеччині вже майже тиждень розшукують 9-річну українку: до пошуків залучено 300 правоохоронців

У Німеччині вже майже тиждень розшукують 9-річну українку: до пошуків залучено 300 правоохоронців

У Німеччині вже четверту добу шукають дев'ятирічну українку Валерію, яка зникла дорогою до школи в місті Дьобельн, інформує DW.

До пошуків вже залучали кінологів, водолазів, рятувальників та гелікоптер. Наразі понад 300 правоохоронців вийшли на пошуки по всьому місту. Фахівці не виключають, що Валерія може перебувати за межами Німеччини. 

"Ми все ще нічого не виключаємо. Це стосується як викрадення, так і того, що дитина десь переховується або з нею стався нещасний випадок", - розповіли співробітники поліції.

Варто зауважити, що німецька поліція співпрацює з Україною, Польщею та Чехією.

"Ми розширюємо розслідування за межі національних кордонів і співпрацюємо з іноземними правоохоронними органами", — заявив речник поліції Анджей Ридзік.

Відомо, що дитина разом з мамою приїхала в Німеччину в 2022 році через повномасштабне вторгнення рф на територію України.

Нагадаємо, що водолази знайшли тіло 20-річної поліцейської з Рівного, яку хвилею знесло з пірса в Одесі. 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на Одещині понад 12 годин шукали дворічного хлопчика Івана. Дитина зникла напередодні ввечері у селі Борисівка Білгород-Дністровського району. Хлопчик пішов з дому з домашнім собакою Хаті.

Головне