У Нікополі російський дрон вдарив по рейсовому автобусу, є поранені, - Дніпропетровська ОВА

У Нікополі російський дрон вдарив по рейсовому автобусу, є поранені, - Дніпропетровська ОВА

Російсько-окупаційні війська атакували Нікополь, що на Дніпропетровщині, безпілотниками-камікадзе, влучивши в рейсовий автобус. Про це повідомив керівник районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

Поранення отримали четверо людей.

"Постраждали люди, які перебували всередині. Це чоловіки 52, 65 і 73 років. І 38-річна жінка", - йдеться у повідомленні.

Крім того, ворог бив з артилерії по Нікополю, Марганецькій та Червоногригорівській громаді. Ушкоджень зазнали об’єкти інфраструктури, приватні будинки та дев’ятиповерхівка.

Унаслідок атаки постраждали також один багатоповерховий і три приватні будинки, господарча споруда, об'єкт інфраструктури, автобус, лінії газо- та електромережі.

 Нагадаємо, в росії заявили про нібито атаки безпілотників на нафтобазу в Білгородській області та нафтопереробний завод у Ростовській області. Про це повідомив губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Харківському напрямку російські окупанти проводять перегрупування своїх військ та заводять додаткові резерви.

Про це повідомив офіцер відділення розвідки бригади "Рубіж" НГУ Віталій Литвин в ефірі "Ми-Україна".

 

 

Головне