У недобудованому будинку на Львівщині знайшли два тіла: один підірвався гранатою

У недобудованому будинку на Львівщині знайшли два тіла: один підірвався гранатою

Поліція у Самбірському районі на Львівщині встановлює обставини смерті двох чоловіків – один загинув від вибуху гранати, інший помер природною смертю після декількох днів розпиття алкоголю. 

Про це повідомляє поліція Львівської області. 

У недобудованому будинку в одному з сіл Самбірського району 8 вересня стався вибух, внаслідок якого загинув 40-річний місцевий житель. Поліцейські, які прибули на місце події, виявили тіло чоловіка без ознак життя. За попередньою інформацією, смертельні травми він отримав внаслідок вибуху гранати, яку сам і підірвав.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки та інші служби поліції Львівщини. За фактом вибуху розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) з приміткою “самогубство”, а також за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Наразі поліція з'ясовує, звідки загиблий дістав боєприпас.

Крім того, в іншій кімнаті цього ж будинку було виявлено тіло його 38-річного односельчанина. Ознак насильницької смерті не було виявлено, ймовірною причиною загибелі є природна смерть. Встановлено, що чоловіки кілька днів поспіль розпивали спиртні напої разом. За фактом його смерті також відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) з приміткою “природна смерть”.

Наразі триває слідство, призначено низку експертиз для встановлення всіх обставин загибелі чоловіків.

Як писали “Ми-Україна” раніше, президент України Володимир Зеленський сьогодні, 9 жовтня, прибуде до хорватського міста Дубровник для участі в саміті "Україна - Південно-Східна Європа".внаслідок російського авіаудару

Головне