У МЗС Норвегії підтримали представлений Зеленським План перемоги

У МЗС Норвегії підтримали представлений Зеленським План перемоги

Норвегія підтримала План перемоги, який президент Володимир Зеленський представив партнерам 17 жовтня. 

Як зазначив норвезький міністр закордонних справ Норвегії Еспен Барт Ейде, його крана вітає представлений президентом Зеленським документ та підтримує вступ України до НАТО, що є першим пунктом Плану перемоги.

Також очільник норвезького зовнішньополітичного відомства наголосив - Осло буде підтримувати залучення цього Плану на різних міжнародних майданчиках.

"Ми вітаємо План перемоги. Ми вважаємо, що це дуже добре, що президент Зеленський зараз представив його вашому парламенту і що він зараз у ЄС і також спілкувався з ключовими гравцями. Ми отримали гарне пояснення Плану перемоги в Одесі разом з моїми скандинавськими та балтійськими колегами, і я думаю, що це дуже добре", - наголосив Барт Ейде.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен заявила, що План перемоги, представлений президентом України Володимиром Зеленським, має хороші ідеї. Зокрема вона відзначила ключовий пункт документу - членство України в НАТО.

Як повідомляли "Ми-Україна", 17 жовтня на засіданні Європейської ради президент України Володимир Зеленський представив План перемоги.

Головне