У МВС показали наслідки чергової нічної атаки на Одещині (фото)

У МВС показали наслідки чергової нічної атаки на Одещині (фото)

Чергова ворожа атака по Одещині, яку росіяни здійснили у ніч проти 4 вересня із застосуванням ударних дронів, була спрямована по цивільній інфраструктурі Подунав’я.

"Руйнувань зазнали складські та виробничі будівлі, сільгосптехніка, ремонтні майстерні з подальшим загорянням. Пожежу оперативно ліквідували працівники ДСНС", - інформує пресслужба МВС.

За наявними наразі даними, обійшлося без постраждалих.

Як відомо, 4 вересня вночі армія рф упродовж 3,5 годин атакували ударними БпЛА південь Одеської області. Українська ППО збила 17 дронів противника, проте є влучання. Пошкоджень зазнали об'єкти в населених пунктах Ізмаїльського району. Також через потрапляння уламків безпілотників виникло декілька загорянь на території цивільних об’єктів. Станом на 7:00 вогонь ліквідовано.

Нагадаємо, Повітряні сили Збройних сил України заявили про понад два десятки збитих ворожих дронів у ніч проти 4 вересня. Усього по Одещині та Дніпропетровщині було випущено 32 "шахеди", з них 23 - були ліквідовані.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ніч на Дніпропетровщині минула без обстрілів. Втім ранок почався з ворожої атаки. Зранку 4 вересня росіяни здійснили атаку на Дніпропетровську область, є влучання по інфраструктурному об’єкту. Військові з повітряного військового командування “Схід” знищили у небі над регіоном шість безпілотників.

Головне