У Москві загорівся завод "Салют", на якому виробляють корабельні радари

У Москві загорівся завод

У російській столиці зайнявся воєнний завод "Салют". Російські медіа пишуть, що тут виробляють корабельні радари.

За даними одного з росЗМІ, загоряння сталось у лабораторії з горючим натрієм. У матеріалі іншого вказано, що пожежа сталася у вентиляційній камері складу мікроелектроніки

Із будівлі на вулиці Плеханова евакуювали людей. З вікон третього поверху валить густий чорний дим", - пише телеграм-канал Mash.

Як зазначається, площа, яку охопив вогонь, склала близько 10 квадратів. Попередньо, її вже ліквідували, обійшлось без жертв.

У зв'язку з російським повномасштабним вторгненням рф в Україну виробничий комплекс "Салют" держкорпорації ""Ростєх" перебуває під санкціями Євросоюзу та Сполучених Штатів.

Нагадаємо, днями горіло і на російській Бєлгородщині. Вогонь охопив завод “Белсинтез” у Шебекіно. На ньому виготовляються фарби, лаки та інші подібні речовини.

2 вересня у Санкт-Петербурзі в росії загорівся холодокомбінат. Вогонь охопив 1400 квадратних метрів площі. Пожежі було присвоєно другий ранг складності.

3 вересня у Санкт-Петербурзі палала нафтобаза. За даним росЗМІ, йдеться про об’єкт у Червоногвардійському районі під назвою “Ручьи”. На відео, які публікують в соцмережах очевидці, видно сильне відкрите полум’я, над нафтобазою піднявся чорний дим. За попередніми даними, на місці події спалахнула заправна цистерна. Свідки повідомляють про звуки “хлопків”.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 6 вересня втрати рф на Таврійському напрямку становили 307 окупантів, з яких 114 – безповоротні. Ще 187 російських бійців було поранено, шестеро – поповнили обмінний фонд.

Головне