У Московській області партизани знищили станцію супутникового зв'язку (фото і відео)

У Московській області партизани знищили станцію супутникового зв'язку (фото і відео)

Партизанський рух "Атеш" провіві диверсійні операції у місті Клин Московської області. У результаті знищено станції супутникового зв'язку Р-441 "Злива".

Цю інформацію повідомили представники "Атеш".

За їх словами, станція супутникового зв'язку Р-441 "Злива" розташовувалася на території 584-го гвардійського зенітного ракетного полку (в/ч 62845) у місті Клин Московської області.

Знищення цієї станції, яка мала важливе значення для зв'язку в стратегічних і оперативних структурах управління російською армією, призвело до серйозних порушень в системі управління зазначеним зенітним ракетним полком.

Це також призвело до ослаблення системи протиповітряної оборони в усій Московській області.

Нещодавно агент партизанського руху “Атеш”, що діє в лавах ЗС рф, виявив на полігоні в Тольятті Самарської області на росії велику кількість військової техніки, яку окупанти планують перекинути на Харківський напрямок. За попередньою інформацією, на полігоні розміщено десятки САУ, вантажівок та танків.

Телемарафон "Єдині новини" разом з колегами із медіасфери розпочинають масштабний збір коштів на ударні морські дрони MAGURA V5 ГУР МО.

Реквізити для поповнення банки “MAGURи для ГУРу”:

Отримувач: Подолянчук Діана Станіславівна

IBAN: UA613220010000026201345832856

ІПН/ЄДРПОУ: 3413801086

Monohttps://send.monobank.ua/jar/7dFh8mmuXf

Як писав "Ми-Україна" раніше, армія російської федерації має у своєму розпорядженні сім кораблів у Азовському морі, з яких три є ракетоносіями з можливістю випуску загалом до 24 ракет "Калібр".

Головне