У Мирнограді поліція шукатиме батьків, які ховають дітей від евакуації, – МВА

У Мирнограді поліція шукатиме батьків, які ховають дітей від евакуації, – МВА

У Мирнограді поліція шукатиме батьків, які ховають дітей від евакуації. Влада закликає евакуюватися, попереджаючи про погіршення ситуації та можливе життя під обстрілами без води і світла. Про це повідомили в МВА.

За його словами начальника Мирноградської МВА Юрія Третяка, будуть посилені заходи з пошуку таких батьків, включаючи подомовий обхід, особливо в районах, які зазнають щоденних обстрілів.

Лінія фронту знаходиться менш ніж за п’ять кілометрів від міста, де залишається близько 16 тисяч жителів. Третяк висловив сподівання, що до кінця тижня ця кількість зменшиться до десяти тисяч, але зазначив, що примусово евакуювати людей неможливо.

"Є в нас випадки, коли батьки ховають дітей. Сьогодні в нас нарада з поліцією буде – як ми будемо працювати з такими людьми, як ми будемо розшукувати таких батьків, які ховають дітей і кажуть недостовірну інформацію, що діти давно виїхали. Будемо подомовий обхід (робити – ред.). Ми це й робимо, але будемо посилювати ці дії, особливо в тих районах міста, які зазнають щоденних ударів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський пояснив, чому Київ не попереджав світ про підготовку Курської операції. Про це він повідомив на нараді керівників закордонних дипломатичних установ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, український винищувач завдав удару керованою авіабомбою AASM Hammer по підземному командному пункту російських військ на Курському напрямку.

Головне