У Міноборони відреагували на заяву одеситки про побиття співробітником ТЦК

У Міноборони відреагували на заяву одеситки про побиття співробітником ТЦК

В Одесі чоловік у військовій формі побив милицею дівчину у відділенні поліції, у Міноборони відреагували на заяву одеситки про побиття співробітником ТЦК. Про це повідомили у заяві відомства. 

Як повідомили у відомстві, за фактом нанесення військовослужбовцем тілесних ушкоджень цивільній особі Одеською спеціалізованою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК України.

"Міністерство оборони України тримає на контролі розслідування цієї справи, надаючи повну і всебічну підтримку органам досудового слідства для встановлення усіх обставин та притягнення винних до відповідальності", – йдеться у повідомленні.

В Одеському ТЦК заявили, що розпочали службову перевірку щодо цього інциденту. Там зазначають, що в разі доведення провини працівників цієї установи їх притягнуть до відповідальності згідно з чинним законодавством. 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів розмову президентом Франції Емманюелем Макроном, вони обговорили ситуацію на фронті та оборонні потреби.

Як писали "Ми-Україна" раніше, танки ЗС Ізраїлю 14 травня просунулися вглиб східної ділянки міста Рафах, дійшовши впритул до житлових масивів населеного пункту. Про це пише Reuters.

"Танки просунулися сьогодні вранці на захід від Салахуддін-роуд у райони Бзаїл та Джнейна. Вони знаходяться на вулицях усередині населеного пункту, і відбуваються зіткнення", - цитує видання свого інсайдера з числа місцевих жителів.

Головне