У Миколаєві дрон влучив у склади промислових підприємств, - ОВА

У Миколаєві дрон влучив у склади промислових підприємств, - ОВА

Російський ударний безпілотник атакував одне з промислових підприємств у Миколаєві і вразив відкриту територію інфраструктурного об'єкта в районі Одеси в ніч на 26 грудня.

За повідомленням голови Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма, російські окупаційні війська здійснили напад на південні регіони України з окупованого Криму та східного узбережжя Азовського моря.

Протягом двох атак, тривалість яких склала 2 та 4 години, українським протиповітряним підрозділам вдалося знищити дев'ять ударних безпілотників типу "Shahed-131/136", зокрема чотири в Одеській та Миколаївській областях і один на Херсонщині.

В ході інтенсивних бойових дій в Одеському районі противник атакував відкриту територію одного з інфраструктурних об'єктів, що спричинило пожежу. Проте оперативно вдалося її ліквідувати, і ніхто не постраждав.

На Миколаївщині атака призвела до пошкоджень складських будівель промислового об'єкта, але жертв серед людей не зафіксовано. Незважаючи на чотири сбиті безпілотники в області, ворог в Миколаєві вдарив безпілотником по одному з промислових підприємств, призвівши до пошкодження складських будівель. Інформації про постраждалих не надходило.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Генштабі спростували фейк про загибель 108 українських бійців під Авдіївкою. Також в ЗСУ закликали дотримуватися інформаційної гігієни.

Головне