У Мелітополі все частіше лунають вибухи: мер міста розповів про паніку росіян

У Мелітополі все частіше лунають вибухи: мер міста розповів про паніку росіян

Останнім часом у Мелітополі все частіше лунають вибухи. Через це окупанти помітно метушаться, але вони ще не покидають місто.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі "Ми-Україна". За його словами, цивільні мешканці досі намагаються виїжджати з міста. Усе частіше вони обирають варіант не їхати через окупований Крим, а переселятися в селища поблизу Мелітополя.

"Останнім часом вже частіше з'являють "бавовни" на території тимчасово окупованого Мелітополя. Наприклад, вчора було знищено склад боєприпасів на території нашого вже легендарного аеродрому, який знаходиться на межі нашого Мелітополя. Також другий вибух пролунав у селищі Семенівка, яке за декілька кілометрів від міста. Тож наші мешканці намагаються знайти шлях якщо не виїхати за межі окупованого міста, то в села поблизу. Таким чином вони також намагаються рятуватися", - пояснив мер Мелітополя.

Федоров також розповів, що у російських окупантів виникає надзвичайна паніка. Вони не мають жодної мотивації. Навіть поранені росіяни, яких привозять до українських лікарень, часто бувають напідпитку або в стані наркотичного сп'яніння.

"Ми не кажемо, що вони покидають нашу територію, у жодному разі. Навпаки їх стає все більше і більше, але це точно, що вони сьогодні демотивовані, точно не хочуть воювати і точно шукають для себе шлях, як ухилитися від виконання тих безглуздих задач, які перед ними ставляться", - додав Федоров.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Іван Федоров розповів, що російські окупанти у Мелітополі готуються до оборони, тому почали зводити поблизу міста підземні споруди.

Головне