У Марселі обвалився будинок: рятувальники шукають тіла загиблих

У Марселі обвалився будинок: рятувальники шукають тіла загиблих

Пожежники у Марселі на південному сході Франції заявили, що виявили вже тіла двох загиблих. Вони проводили рятувальні роботи через обвал будівлі в центрі міста.

Про це повідомляє видання BFMTV. Як зазначається, пожежники розповіли, що "два бездиханних тіла" були виявлені в ніч з неділі на понеділок під завалами обвалених будівель на вулиці Тіволі в Марселі.

"З огляду на особливі труднощі в роботі, розчищення завалів займе певний час. Потім судова влада зможе приступити до ідентифікації", - заявили в пожежній службі.

У неділю, 9 квітня, прокурор Марселя повідомив, що у зв'язку з обвалом вісім осіб не відповідають на дзвінки.

При цьому в будинку на вулиці Тіволі, 17, що складається з чотирьох квартир, мешкало вісім осіб.

"Це ті вісім осіб, про яких ми поки що нічого не знаємо", - уточнив прокурор і додав, що це, ймовірно, "люди похилого віку і молода пара років тридцяти".

Крім того, ще одна людина вважається зниклою після часткового обвалу сусідньої будівлі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, сходження лавини біля Монблану на південному сході Франції забрало життя щонайменше чотирьох людей. Ще двоє – наразі вважаються зниклими безвісти. Лавина покрила площу 1000 на 500 метрів. Вона зійшла в середині дня у неділю, 9 квітня, на льодовику Армансетті. До числа загиблих увійшло двоє гірських гідів. Дев’ятеро осіб отримали ушкодження.

Головне