У Маріуполі "загадково" померли близько десятка російських окупантів

У Маріуполі

У тимчасово окупованому Маріуполі перед Великоднем за "загадкових обставин" померли близько десяти російських військових.

Про це повідомляє партизанський рух АТЕШ.

За даними партизанів, протягом останніх днів у Маріуполі загинуло 10 військових з росії після того, як вони отримали "загадкові" паски, ковбаси та сало.

"Смак був не те, що б чудовим, а "вбивчо" смачним. Великдень дедалі ближче, а передач ще вистачає", - йдеться у дописі.

Крім того, партизани повідомляють про активне переміщення військової техніки росіян у Маріуполі через удари ATACMS та значні втрати.

"Нам відомі всі дані про поточне місцезнаходження практично кожного підрозділу та місць, куди окупанти перемістили різні види озброєнь, намагаючись сховати їх від неминучого знищення", - додали в "АТЕШ".

Нагадаємо, російські окупанти продовжують виконувати злочинні накази своєї влади, за що гинуть в Україні. За минулу добу Силами оборони було знищено ще 1 260 російських загарбників. Також було ліквідовано 46 артсистем ворога та 12 танків. Загалом окупанти у війні проти України втратили вже 473 400 своїх солдатів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, рятувальники  протягом ночі та всього ранку ліквідували пожежу у Інгульському районі Миколаєва, яка виникла на деревообробному підприємстві.

Головне