У Маріуполі встановили пам'ятник генералу армії рф, який брав участь у захопленні міста

У Маріуполі встановили пам'ятник генералу армії рф, який брав участь у захопленні міста

Загарбники у тимчасово окупованому Маріуполі встановити пам'ятник російському генералу Роману Кутузову, який брав участь у захопленні населеного пункту.

Як інформує місцева міська рада, скульптурну споруду поставили поблизу школи №7. Окупаційна влада також перейменувала навчальний заклад на його честь.

"На відкриття зігнали школярів та викладачів. Це чергова спроба героїзувати злочинців, які вбивали мирних жителів міста", - йдеться у повідомленні.

Особа, якій встановили пам'ятник - це командир 29-тої загальновійськової армії, що перебуває у складі Східного військового округу. Також Кутузов керував і так званим армійським корпусом "ДНР". Його було вбито торік у червні на території Луганської області.

Нагадаємо, російське окупаційне військо продовжує нищити Маріуполь. Загарбники руйнують не лише будинки, а й екологію. Так, вони повністю засипали річку Кальчик в місті.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за весь час існування української медицини лікарі вперше імплантували протез прямо в кістку пацієнта. Серед головних переваг такого протезування: чутливість і функціональність.

Воно дозволяє пацієнту робити перші кроки вже на другий день після вживлення протеза, а повноцінно ходити – за пів року. Цей тип протезування ідеально підходить для осіб, які втратили обидві кінцівки, оскільки класичні протези їм використовувати складно та боляче.

Головне