У Маріуполі пʼятеро дітей підірвалися на боєприпасі

У Маріуполі пʼятеро дітей підірвалися на боєприпасі

У окупованому Маріуполі п'ятеро дітей постраждали від вибуху боєприпасу, це сталося у Лівобережному районі міста. Про це повідомляє міськрада Маріуполя.

Серед потерпілих - три дівчинки віком 10 та 13 років, а також два хлопчики 10 та 14 років. Стан трьох дітей оцінюється як тяжкий, двох інших - середньої тяжкості.

Міська влада зазначає, що це не перший подібний випадок в окупованому Маріуполі. Вибухонебезпечні предмети регулярно знаходять у різних частинах міста - на дитячих майданчиках, у дворах, на пляжах і навіть у пошкоджених квартирах. Особливо критична ситуація склалася саме в Лівобережному районі, який зазнав найбільших руйнувань під час бойових дій.

Влада міста наголошує, що за понад два роки окупації російські загарбники так і не провели належного розмінування території, що призводить до трагічних наслідків для мирного населення Маріуполя.

Нагадаємо, у Широкій Балці Херсонської області місцевий житель підірвався на російській міні. Про це повідомили у Херсонській ОВА. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська армія у ніч на 27 вересня тероризувала Ізмаїл Одеської області ударами, ворог вдарив безпілотниками. Про повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

Головне