У Маріуполі окупанти демонтували дитячий табір (відео)

У Маріуполі окупанти демонтували дитячий табір (відео)

Росіяни у тимчасово окупованому Маріуполі демонтували дитячий табір відпочинку "Орлятко", знищивши всі будівлі та дерева на його території.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

Відомо, що російські загарбники повністю демонтували колишній дитячий табір "Орлятко" на Лівобережжі Маріуполя. Вони знищили не тільки будівлі, але й усі дерева. Відео опубліковали у місцевих пабліках.

Міська рада також зазначає, що в районі бульвару Меотида, де знаходився табір, через російську агресію та масові знесення будівель майже не залишилося дерев.

"Що тепер буде на місці табору - окупанти не повідомляють. Жителі передбачають, що можлива нова іпотечна новобудова. Також є інформація, що там може з'явитися табір для біженців з Бєлгородської області", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, у водоймах тимчасово окупованого Маріуполя виявили холероподібний вібріон. У зоні ризику - річки Калміус і Кальчик.

За результатами дослідження, яке провели росіяни у морських водах, водоймах, а також річках Маріуполя виявили холероподібний вібріон. Інформацію підтверджують місцеві інформаційні ресурси.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, внаслідок російського удару по Дніпру загинули п’ятеро людей, ще 34 постраждали.

Головне