У Марганці окупанти поцілили у будинок, де мешкало 12 дітей (фото)

У Марганці окупанти поцілили у будинок, де мешкало 12 дітей (фото)

В Марганці Дніпропетровської області російські військові направили безпілотник на будинок сімейного типу, де проживали 12 дітей.

Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ.

Безпілотник атакував житловий будинок, в результаті чого постраждали двоє 14-річних хлопців і один 13-річний. Інші діти не отримали травм.

Згідно з інформацією від ГУ НП України в Дніпропетровській області, на місце події першими прибули поліцейські ювенальної превенції та група реагування патрульної поліції відділення поліції №2 Нікопольського РУП. Вони надали першу допомогу дітям до прибуття швидкої допомоги та передали їх медикам. Постраждалих підлітків терміново евакуювали та госпіталізували в обласну лікарню.

Наразі на місці події продовжують працювати поліцейські. Триває документування воєнного злочину, який вчинили окупанти проти мирного населення Нікопольщини.

Армія російської федерації вчергове завдала удару по Харківщині, в результаті житель Куп'янська отримав поранення. 39-річного чоловіка госпіталізували до медичного закладу, де він перебуває під наглядом лікарів.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські загарбники атакували з безпілотника жителя Херсона. Лікарі госпіталізували чоловіка до медичного закладу.

Головне