У Львові водій збив 73-річну жінку: що відомо

У Львові водій збив 73-річну жінку: що відомо

У Львові на вулиці Городоцькій сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті наїзду автомобіля постраждала пенсіонерка. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що 34-річний водій автомобіля Peugeot здійснив наїзд на пішохода, 73-річну жінку.

"Водій автомобіля Peugeot, 34-річний львів’янин, здійснив наїзд на пішохода, 73-річну місцеву мешканку", - йдеться в повідомленні.

Місцева жителька отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до медичного закладу. 

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує три роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, що у Рівненській області в селі Великий Олексин на вулиці Весняній за участі восьмирічної дитини сталася дорожньо-транспортна пригода

"8-річний місцевий житель на самокаті раптово виїхав на проїзну частину дороги, де потрапив під колеса автомобіля Toyota Corolla під керуванням 25-річного жителя села Обарів”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у центрі Києва водій автомобіля Toyota Avensis не впорався з керування, вилетів на тротуар і збив двох осіб, що перебували на зупинці громадського транспорту. 

Головне