У Львові сталася потрійна ДТП за участі маршрутки: багато постраждалих

У Львові сталася потрійна ДТП за участі маршрутки: багато постраждалих

У Львові в результаті дорожньо-транспортної пригоди за участю маршрутного таксі постраждали дев'ятеро осіб.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради та Нацполіція у Львівській області.

Аварія сталася близько 10-ї години ранку на проспекті Червоної Калини, де маршрутка №41 врізалася в опору.

На щастя, всі залишились живі. До лікарні було доставлено сімох людей.

У двох постраждалих були виявлені травми голови. У 76-річної жінки діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. У 60-річного чоловіка діагностували відкриту черепно-мозкову травму, його стан стабільний. Інші постраждалі отримали забої та травми кінцівок.

У поліції Львівської області заявили, що постраждалих дев'ятеро. 

"Як попередньо встановили правоохоронці, водію маршрутного автобуса «БАЗ», 64-річному мешканцю Львівського району, під час руху стало зле, внаслідок чого він втратив керування транспортним засобом. Некерований автобус зіштовхнувся з легковиками "КІА" та "Шкода", які рухались в попутному напрямку. Відтак "Шкода" перекинулась, а далі – зіштовхнулась з автомобілем "БМВ", водійка якого зупинилась перед пішохідним переходом. Після цього, автобус продовжив рух та виїхав на узбіччя, де скоїв наїзд на електроопору", - йдеться у дописі.

Напередодні на Львівщині автобус зіткнувся з вантажівкою. В результаті аварії є загиблі та постраждалі. Внаслідок аварії загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса. Водій автобуса та шестеро пасажирів, включаючи чотирирічного хлопчика, зазнали травм і були доставлені до лікарні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у російському Єкатеринбурзі на підприємстві "Уралтрансмаш", яке виготовляє військову техніку, зокрема самохідні артилерійські установки, сталася велика пожежа.

Головне