У Львові школярі вийдуть на навчання 19 серпня через ситуацію зі світлом

У Львові школярі вийдуть на навчання 19 серпня через ситуацію зі світлом

У Львові навчання в школах розпочнуть 19 серпня, щоб на тлі проблем в українській енергетичній системі гарантувати повноцінний шкільний навчальний рік. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

У разі повного блекауту всі львівські школи стануть цілодобовими пунктами незламності, де львів'яни зможуть зігрітися та зарядити пристрої.

"Сьогодні на нараді директорів Львівської міської територіальної Громади міський голова оголосив, що навчальний рік у місті Львові розпочинаємо 19 серпня. Прошу спланувати свій відпочинок для початку роботи 19-го серпня.", – йдеться у повідомленнях.

Планові зимові канікули розпочнуться 21 грудня. Якщо ситуація зі світлом погіршиться, то канікули продовжать, а в школах працюватимуть чергові групи для дітей, чиї батьки не зможуть залишити їх вдома.

"План такий. Якщо будуть зміни, оперативно повідомимо. Наша мета — забезпечити якісну освіту за будь-яких умов", — написав Садовий.

Нагадаємо, в Україну вже прибув третій зенітно-ракетний комплекс Patriot з Німеччини, який Києву пообіцяли в середині червня. Про це  повідомив посол Німеччини в Україні Мартін Єгер.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Торецькому напрямку російські окупанти не застосовувують техніку завдяки ефективній роботі українських FPV-дронів. Про це заявив командир взводу 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ЗСУ Станіслав Краснов.

 

 

 

Головне