У Львові юнак погрожував підірвати газ в багатоповерхівці: мешканців евакуювали

У Львові юнак погрожував підірвати газ в багатоповерхівці: мешканців евакуювали

У Львові розгортається напружена ситуація, молодий чоловік погрожує вчинити вибух у власній квартирі. Він вимагає переказу 100 тисяч гривень, інакше здійснить свій план. 

Зловмисник створив вибухонебезпечну ситуацію, відкривши газ на кухні. Він попередив, що в разі спроби поліції проникнути до помешкання, він підпалить квартиру та вистрибне з вікна п'ятого поверху.

"Юнак погрожував підірвати газ у квартирі. Зараз на місці працюють усі відповідні служби. Газ в будинку перекритий, мешканці евакуйовані", — повідомила речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська.

За інформацією нашої кореспондентки, хлопець вимагає, аби родичі дали йому гроші. Він погрожує вистрибнути з 5-го поверху, якщо поліція зайде в квартиру.

Повідомляють також, що поліції вдалося увійти в квартиру. Вони ведуть перемовини з хлопцем, який сидить на підвіконні п'ятого поверху.

"Надійшло таке повідомлення, що юнак погрожував підірвати газ у квартирі. Зараз на місці працюють усі відповідні служби. Газ в будинку перекритий, мешканці евакуйовані. З хлопцем проводяться перемовини, встановлюються всі обставини", — каже Світлана Добровольська.

Нагадаємо, позиція України щодо санкцій проти російської компанії "Лукойл" залишається незмінною, незважаючи на припинення транзиту нафти до Словаччини та Угорщини.

Як писали "Ми-Україна" раніше, перша партія обіцяних винищувачів F-16 від союзників по НАТО прибула в Україну. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела.

 

Головне