У Львівській ОВА відповіли, коли запрацює аеропорт

У Львівській ОВА відповіли, коли запрацює аеропорт

Очільник Львівської ОВА Миксим Козицький заявив, що аеропорт запрацює тоді, коли над регіоном закриють небо.

Про це він сказав під час Національного туристичного саміту.

За його словами, важливий етап - зробити область привабливою для іноземних туристів та інвесторів.

"Для цього має відновити роботу аеропорт "Львів". Але це відбудеться лише тоді, коли небо над Львівщиною закриють. Порушую це питання під час кожної зустрічі зі закордонними партнерами, які можуть мати вплив на таке рішення", - йдеться у дописі.

Також влада працює щоб люди на колісних кріслах, а також з порушеннями слуху та зору, мали доступ до всіх найпопулярніших туристичних обʼєктів на Львівщині.

Нагадаємо, торік у липні директор Ryanair заявив, що ірландський лоукост вивчає можливість відновлення низки рейсів в Україну. За його словами, компанія розглядала два сценарію, один з яких - це повне відновлення авіасполучення за день-два після завершення бойових дій. У другому - вивчалась можливість перезапуску "невеликої кількості" рейсів за умови часткового відкриття повітряного простору.

11 березня українська сторона на офіційному рівні розпочинала перемовини з регулюючими органами Сполучених Штатів та Європейського Союзу стосовно відновлення пасажирських авіаперевезень.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у лютому 2022 року - незадовго до початку широкомасштабного вторгнення в Україну - росія вивела на орбіту дослідницький супутник для випробування ядерної зброї космічного базування.

Головне