У Луцьку затримали чоловіка, який погрожував зброєю працівникам ТЦК і поліції

У Луцьку затримали чоловіка, який погрожував зброєю працівникам ТЦК і поліції

Житель Луцька погрожував зброєю працівникам ТЦК та поліції, його затримали. Про це повідомили у Головному управлінні національної поліції у Волинській області.

За даними правоохоронців, інцидент стався вранці 1 серпня.

"Слідчі розслідують кримінальне провадження за фактом погрози працівникам правоохоронного органу. Інцидент трапився близько 10:30. Після погроз правоохоронцям зловмисник втік та переховувався в одній з квартир будинку. У результаті злагоджених дій працівників управління карного розшуку, спецпризначенців КОРД, поліцейських Луцького РУП, відділу кримінального аналізу, слідчих та інших служб зловмисника затримали на проспекті Молоді у Луцьку в порядку ст. 208 КПК. Це місцевий мешканець, йому - 39 років", - йдеться у повідомленні.

За фактом погроз працівниками ТЦК та поліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ст. 345 ККУ. Зловмиснику вже оголосили підозру. Йому загрожує до трьох років ув'язнення.

Як повідомляли "Ми-Україна", четверо чоловіків отримали підозри за побиття працівника Верховинського РТЦК та СП на початку липня у Ворохті. Їм загрожує чотири роки за ґратами.

Головне