У Луцьку 19-річна мати заморила голодом півторамісячну доньку 

У Луцьку 19-річна мати заморила голодом півторамісячну доньку 

У Луцьку 19-річній матері пред'явлено підозру у злісному невиконанні обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки, а саме смерть. За даними слідства, жінка "умисно систематично не годувала" свою півторамісячну доньку, що призвело до її загибелі від виснаження. 

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура 30 квітня.

Трагедія сталася, коли жінці виповнилося 19 років. Після народження здорової доньки, жінка протягом кількох тижнів не годувала її, не цікавилась її здоров'ям та не зверталась за медичною допомогою. 

Попри те, що дівчинка перебувала на обліку у дитячій лікарні, де медики після першого огляду не виявили жодних проблем зі здоров'ям, на наступні огляди молода мати з дитиною не з'явилась. 

Внаслідок злочинних дій матері 14 березня 2024 року дитина померла. На жаль, медики, які приїхали на виклик, не змогли врятувати життя дитині.

Наразі вирішується питання щодо обрання жінці запобіжного заходу. 

Нагадаємо, з окупованої частини Херсонщини вдалося повернути в Україну ще трьох дітей, які опинилися у складних обставинах. Серед них дівчинка, що ризикувала опинитися в окупаційному сиротинці. Загалом цього року вже 66 дітей з цієї області знайшли допомогу та підтримку.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, російські окупанти могли придумати фейк про "дітей-вбивць" у Маріуполі, аби "легалізувати" загибель українських дітей.

Головне