У Лос-Анджелесі пройшла закрита церемонія прощання з зіркою серіалу "Друзі" Меттью Перрі (відео)

У Лос-Анджелесі пройшла закрита церемонія прощання з зіркою серіалу

У Лос-Анджелесі (Каліфорнія, США) у п'ятницю, 3 листопада, пройшла закрита церемонія прощання з зіркою серіалу "Друзі" Меттью Перрі.

Про це повідомило видання Daily Mail. Я зазначається, похорон пройшов через шість днів після того, як актора знайшли мертви у джакузі у власному будинку у Лос-Анджелесі 28 жовтня. 

Церемонія відбулась у Форест-Лаун. Це приватне кладовище в північному передмісті Лос-Анджелеса. На прощання приїхали колеги Меттью Перрі по сіткому "Друзі", а саме: Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу, Кортні Кокс, Метт Леблан та Девід Швіммер.

Після служби у церкві зірку поховали в дерев’яній труні на тому самому кладовищі. Воно розташоване навпроти студії Warner Bros Studios, де знімався, зокрема, серіал "Друзі".

ЗМІ пишуть, що особа, яка була присутня на церемонії прощання, на умовах анонімності розповіла, що там було багато сліз і сміху. Про Перрі говорили як близькі друзі, так і сім'я.

Меттью Перрі помер у віці 54 років. Найімовірнішою причиною смерті зірки вважають зупинку серця, але для остаточного результату слід дочекатися результатів додаткових експертиз.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, акторський склад серіалу "Друзі" — Дженіфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан і Девід Швіммер — опублікував спільну заяву через два дні після смерті Метью Перрі.

Головне