У Лівані загинули п’ятеро ізраїльських солдатів, ще 19 поранені: що відомо

У Лівані загинули п’ятеро ізраїльських солдатів, ще 19 поранені: що відомо

П'ятеро ізраїльських солдатів загинули через атаку бойовиків "Хезболли" на півдні Лівану, ще 19 отримали поранення, інформує Times of Israel.

У ЦАХАЛі повідомили, що всі військові служили в 89-му батальйоні 8-ї бронетанкової бригади.

Бойовики "Хезболли" атакували будівлю в одному з сіл на півдні Лівану, в якій ізраїльські війська приймали матеріально-технічне спорядження

Було випущено ракети, одна з яких влучила біля будівлі, де стояли солдати. Постраждали члени колони матеріально-технічного забезпечення. Серед 19 поранених четверо військовослужбовців перебувають у важкому стані. 

"Ізраїльські війська намагаються відтіснити сили "Хезболли" від кордону, щоб забезпечити повернення десятків тисяч ізраїльтян, переміщених з північних громад. ЦАХАЛ також повідомив, що було виявлено два тунелі "Хезболи", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Ширел Голан, яка пережила напад “ХАМАС” на музичному фестивалі Nova, наклала на себе руки після тривалої боротьби з посттравматичним стресовим розладом.

Як писав “Ми-Україна” раніше, армія оборони Ізраїлю офіційно підтвердила, що 4 жовтня в результаті авіаудару по столиці Лівану, Бейруту, було знищено голову виконавчої ради Хезболли Хашима Сафі ад-Діна.

Головне