У Литві невідомі закидали посольство рф "коктейлями Молотова"

У Литві невідомі закидали посольство рф

У будівлю посольства росії у Вільнюсі (Литва) в ніч на 8 квітня двічі було кинуто пляшки з запальною сумішшю.

Про це повідомляє Департамент поліції Вільнюса, передає LRT.

У перший раз це сталося приблизно о 2:15, коли невідома особа кинула пляшку із запальною рідиною, відому як коктейль Молотова, у будівлю посольства. Другий випадок трапився приблизно о 2:46, коли також було кинуто пляшку із запальною рідиною.

Внаслідок цих подій була пошкоджена стіна будівлі, зараз оцінюються збитки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмови про введення військ країн НАТО в Україну — це нам на користь чи навпаки

Прес-секретар Департаменту поліції Рамунас Матоніс повідомив, що поки що не було затримано підозрюваних. Сам інцидент був зафіксований поліцейськими. Матоніс наразі утримується від коментарів щодо можливої провокації у цих інцидентах.

Розпочато досудове розслідування за статтею 187(2) Кримінального кодексу, яка стосується знищення або пошкодження майна загальнонебезпечним способом.

Нагадаємо, на початку квітня Ізраїль завдав ракетний удар по іранському резиденції іранського посольства в сирійському Дамаску. У момент удару у будівлі проходила нарада вищого керівництва Корпусу вартових Ісламської революції (КВІР)

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська вдень завдали удару по Харківщині двома ракетами. Вибуховою хвилею пошкоджені два приватні будинки в Чугуєві. Друга ракета впала на відкриту територію у напрямку Борової.

Головне