У лісі поблизу Львова знайшли будинок, яким міг користуватися ймовірний вбивця Ірини Фаріон

У лісі поблизу Львова знайшли будинок, яким міг користуватися ймовірний вбивця Ірини Фаріон

Під час відпрацювання лісу у пошуку вбивці Ірини Фаріон поліцейські виявили в урочищі Голоско в Шевченківському районі Львова дачний будинок, в якому міг пересиджувати вбивця. Про це стало відомо з ухвали Галицького районного суду міста Львова.

21 липня, досліджуючи шляхи підходу та відходу від місця вбивства, правоохоронці виявили дачний будиночок в урочищі Голоско, Шевченківського району Львова. Поліція припустила, що всередині можуть бути речі, якими користувався нападник. У будинку знайшли: посуд, спальну білизну, пачку з-під сигарет, недопалки та інше.

Вилучені об’єкти визнано речовими доказами у кримінальному провадженні, вони зберегли на собі сліди кримінального правопорушення.

"Під час відпрацювання шляхів підходу та відходу від місця події особи, яка може бути причетною до вчинення цього кримінального правопорушення, у лісовій місцевості за GPS-координатами 49.8705586, 23.9897726 було виявлено будівлю, у якій могли бути збережені речі і предмети, що засвідчили вчинення кримінального правопорушення", — ідеться в рішенні суду.

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон В'ячеслав Зінченко зявив, що не вбивав громадську діячку, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, галицький суд Львова обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон В'ячеславу Зінченку у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Головне