У лікарні помер чоловік, якого дві години витягали з-під завалів у Харкові

У лікарні помер чоловік, якого дві години витягали з-під завалів у Харкові

Зранку 11 червня в лікарні помер один з потерпілих від російського обстрілу Харкова, що стався напередодні. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

"У лікарні сьогодні вранці помер постраждалий від вчорашнього обстрілу, той самий, якого дві години наші рятівники витягали з-під завалів", - написав мер.

За його словами, помер той самий чоловік, якого рятувальники протягом двох годин витягали з-під завалів, намагаючись врятувати життя.

Загалом внаслідок обстрілу КАБами в Київському та Салтівському районах Харкова вісім людей постраждали: п'ять чоловіків та три жінки. Пошкоджено 70 гаражів та 22 автівки, додав Синєгубов. 

О 17:38 Терехов зазначив, що в Харкові попередньо "приліт" на околиці міста в район житлової забудови. 

Нагадаємо, російські окупанти завдали удару керованою авіабомбою по житловому кварталу міста Костянтинівка Донецької області, у результаті чого поранень зазнали п'ятеро людей. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у понеділок, 10 червня, стався перший випадок порушення повітряного простору Фінляндії російським військовим літаком з моменту приєднання цієї скандинавської країни до Північноатлантичного альянсу.

Головне