У лікарні Нью-Йорка помер чоловік, який підпалив себе під судом, де розглядають справу Трампа

У лікарні Нью-Йорка помер чоловік, який підпалив себе під судом, де розглядають справу Трампа

Чоловік, який підпалив себе біля суду на Манхеттені, де проходить судовий процес у справі 45-го президента США Дональда Трампа, помер у лікарні від отриманих травм. Про це пише BBC.

37-річний Максвелл Аззарелло облився рідиною перед будівлею суду та заявив про змову у справі Трампа. Після цього він підпалив себе. Інцидент трапився напередодні ввечері - чоловіка доставили у лікарню в критичному стані. Вранці у суботу персонал лікарні оголосив Аззарелло мертвим. 

За даними поліції, 37-річний Максвелл Аззарелло прибув до Нью-Йорка зі свого дому у Флориді минулого тижня. Він не мав кримінального минулого. Родина чоловіка не знала, що він поїхав до Нью-Йорка. 

Через дії Аззарелло постраждали троє офіцерів поліції Нью-Йорка та один судовий офіцер - всі вони отримали легкі травми, коли допомагали загасити вогонь на чоловікові.

Як повідомляли "Ми-Україна", чоловік підпалив себе біля будівлі суду на Манхеттені, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі колишнього президента США Дональда Трампа.

Головне