У Києві знову отримали повідомлення про замінування всіх шкіл

У Києві знову отримали повідомлення про замінування всіх шкіл

У Києві у понеділок, 4 вересня, правоохоронні органи знову отримали повідомлення про замінування всіх середніх шкіл та коледжів.

Про це повідомила пресслужба Київської міської військової адміністрації в Telegram-каналі. Як зазначається, працівники поліції та підрозділи ДСНС вживають необхідних заходів.

"Щодо евакуації дітей та вчителів з приміщень, рішення буде прийматися додатково адміністрацією навчальних закладів та поліцією. Зберігайте спокій та слідкуйте за оновленням інформації", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Національна поліція отримала інформацію щодо замінування всіх середніх шкіл столиці у п'ятницю, 1 вересня.

“Столична поліція отримала інформацію щодо замінування усіх середніх шкіл розташованих у Києві. Працівники поліції відпрацьовують власними силами, підрозділи ДСНС будуть залучатися у разі необхідності”, – йдеться в повідомленні.

Рішення про евакуацію дітей та вчителів із приміщень додатково будуть приймати адміністрація навчальних закладів і поліція.

Зазначається, що розпочався новий навчальний рік. Він триватиме до 31 травня. Формат навчання кожен заклад освіти обиратиме самостійно.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, киян просять не використовувати укриття в школах та садочках через оголошення повітряної тривоги під час освітнього процесу.

“Споруди цивільного захисту шкіл і садочків будуть доступні для усіх людей і цілодобово. Але представники закладів освіти Києва будуть пропонувати громадянам виключно під час освітнього процесу використовувати інші найближчі укриття“, – наголосили в КМВА.

У відомстві зазначили, що це потрібно, аби розмістити дітей.

Головне