У Києві затримали педофіла, жертвами якого стали понад 200 дітей (фото та відео)

У Києві затримали педофіла, жертвами якого стали понад 200 дітей (фото та відео)

У Києві поліцейські викрили чоловіка, який розбещував малолітніх та продавав за кордон дитячу порнографію. За час його дій постраждали понад 200 неповнолітніх дівчат.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Києва.

Навесні поточного року правоохоронці отримали інформацію від працівників Департаменту кіберполіції, що невідомий чоловік надсилає в інтернеті порнографічний контент 12-річній дівчинці. У відповідь вимагає від неї аналогічні фото.

"Для розшуку кривдника одразу направились слідчі з розслідування сексуальних злочинів відносно дітей та упродовж кількох днів встановили 35-річного мешканця столиці", — розповіли поліцейські.

У ході проведення обшуку у квартирі зловмисника було виявлено докази його діяльності.

"Ми виявили та вилучили понад 4 терабайтів дитячого порнографічного контенту на комп’ютері та флеш-носіях чоловіка. При подальшому відпрацюванні встановили 181 епізод його злочинної діяльності та більш як 200 дівчаток віком від 10 до 17 років як з України, так і з іноземних країн, які потерпіли від дій фігуранта", - розповів старший слідчий Дмитро Федорко.

За його словами, чоловік знаходив дітей у соцмережах та розпочинав спілкування з ними, видаючи себе за їх однолітка. З дівчатами він спілкувався на сексуальні теми та виманював фотографії шляхом обману, підкупу, шантажу та погроз вбивством чи зґвалтуванням. За деякими школярками він стежив і в реальному житті дорогою зі школи додому.

"Дитячу порнографію він продавав за кордон, і протягом тривалого часу такої діяльності отримав мільйонний дохід. Поки що ми встановили одного з постійних іноземних "клієнтів", який купував у зловмисника дитячий порноконтент і двох його спільників, один з яких є громадянином росії", — додав Федорко.

Деякі їх потерпілих зізналися, що хотіли вчинити самогубство, оскільки не витримували психологічного тиску, погроз та шантажу.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк до 15 років.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Бахмутському напрямку перебувають до 50 000 росіян.

Головне