У Києві поліція виявила у наркодилерів психотропів на 10 млн грн (фото)

У Києві поліція виявила у наркодилерів психотропів на 10 млн грн (фото)

У Києві співробітники поліції виявили наркодилерів, у яких вилучили понад 40 кг психотропів на 10 млн грн. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції Києва.

За даними правоохоронців, троє чоловіків 1988, 1991 та 2001 років народження організували незаконну схему продажу наркотичних речовин. Двоє з них раніше відсиділи термін за розбій та зберігання наркотиків.

"Правоохоронці провели обшуки в автомобілі, за адресами проживання та в гаражі наркодиллерів. У результаті вилучено більше 40 кілограмів синтетичного наркотику, електронні ваги та пакети для фасування. За висновком експертизи вилучена речовина - це наркотичний засіб солі Альфа-PVP. Загальна вартість вилученого за цінами "чорного" ринку становить близько 10 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Співробітники поліції затримали чоловіків у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомили про підозру відповідно до ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені за попередньою змовою групою осіб).

Фігуранти перебувають під вартою за рішенням суду. Їм загрожує позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляли "Ми-Україна", оперативники Нацполіції перекрили міжнародний канал контрабанди наркотиків. Вони вилучили кокаїн на близько пів мільйона доларів США.

Головне