У Києві на Печерську чоловік відкрив стрілянину в офісі, його затримали, - Нацполіція

У Києві на Печерську чоловік відкрив стрілянину в офісі, його затримали, - Нацполіція

У Києві на Печерську сталась стрілянина вранці 17 липня. Невідомий відрив вогонь в одному з офісів на вулиці Бойчука, іноформує прес-центр Національної поліції.

"Сьогодні вранці невідомий зайшов у офісне приміщення на вулиці Бойчука, внаслідок чого спрацювала сигналізація. По прибуттю наряду приватної охорони, чоловік вистрелив у бік співробітників та поранив одного з них", - вказано у повідомленні.

Після того нападник забарикадувався в одному з приміщень офісу. Щоб його дістати, довелося залучати КОРД.

Зловмисником виявився власник офісу. Правоохоронні органи наразі з’ясовують, якими були його мотиви.

За вказаним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про замах на умисне вбивство. Стрілку загрожує до 15 років ув'язнення.

Нагадаємо, минулого тижня польське Агентство внутрішньої безпеки (ABW) повідомило про викриття та затримання 18-річного терориста-смертника. Юнак планував вчинити теракт в одній з поліцейських дільниць Нижньої Сілезії, застосувавши “пояс шахіда”. Слідчі встановили, що торік хлопець прийняв іслам і дуже надихався колишнім головою “Аль-Каїди” Усамою бен Ладеном.

Як писав "Ми-Україна" раніше, колишній політв’язень Кремля, український режисер, а нині військовий Олег Сенцов 17 липня отримав поранення на фронті. Його життя та побратимів врятував “Бредлі”.

Головне