У Китаї чоловік напав з ножем на дитячий садок: загинуло шість людей

У Китаї чоловік напав з ножем на дитячий садок: загинуло шість людей

У Китаї чоловік напав з ножем на дитячий садок. Внаслідок інциденту загинуло шість людей, серед яких троє дітей.

Про це повідомило інформаційне агентство Reuters. Як зазначається, трагедія трапився у повіті Ляньцзян.

Після нападу, який відбувся вранці, коли батьки відвозили малюків на заняття, заарештувала 25-річного підозрюваного чоловіка. 

Серед убитих, як пише BBC, – троє дітей, вихователь і двоє батьків. Крім того, одна особа була поранена.

Мотивів та деталей вбивства поліція не розголошує. Відоме тільки ім’я затриманого – Ву. При цьому державні ЗМІ пишуть, що у підозрюваного чоловіка був неврологічний розлад. Він раніше написав на стінах свого будинку слова про смерть.

Подібні злочини є рідкістю в країні, адже там діють суворі заходи безпеки та закони щодо зберігання зброї. Однак випадки збройних нападів у дитячих садках за останні кілька років викликали занепокоєння щодо безпеки в закладах освіти.

Нагадаємо, у французькому місті Ансі нападник поранив чотирьох дітей, які гралися на дитячому майданчику. Від його ножа постраждала також одна доросла особа.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Польщі невідомий чоловік напав з ножем на 36-річного українця. У результаті потерпілий помер в медичному закладі. Відомо, що напад стався на автостоянці на вулиці Волинській у Хелмі. Після злочину чоловік втік з місця події. Зазначається, що лікарі боролися за життя українця, але попри реанімаційні заходи він помер.

Головне