У Курську вночі лунали вибухи: російська ППО нібито збила чотири українські ракети

У Курську вночі лунали вибухи: російська ППО нібито збила чотири українські ракети

У російському Курську вночі лунали вибухи. Місцева влада заявила, що над регіоном нібито вдалося збити кілька ракет. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов’язків губернатора Олексій Смирнов.

Російському телеграм-каналу Shot місцеві жителі розповіли, що в небі над Курськом було чутно вибух, після якого вони побачили яскравий спалах у небі.

Від гучного звуку у кількох районах в автомобілів спрацювала сигналізація. Наразі інформації про наслідки атаки та постраждалих немає.

У ніч проти 30 липня в небі над Курськом російська протиповітряна оборона нібито збила чотири ракети, які запустили ЗСУ. Місцеві жителі повідомляли про звуки вибухів.

Франція має величезну мережу міжміських інтернет-кабелів. Лише на SFR припадає 120 000 кілометрів.

Нагадаємо, протягом доби російські війська здійснили 440 ударів по Запорізькій області, охопивши 12 населених пунктів. Ворожі ракети вдарили по Запоріжжю, а авіаудари завдано по Кам’янському та Лобковому.

Як писали "Ми-Україна" раніше, під час проведення літньої Олімпіади Франція зіткнулася з черговим актом саботажу. Зловмисники пошкодили оптичну мережу, яка відповідає за високошвидкісне інтернет-з'єднання на території всієї держави. Особи диверсантів наразі не встановлені. Про це повідомляє Bloomberg.

Головне