У Курській області росіяни все частіше обстрілюють власні населені пункти, — МЗС

У Курській області росіяни все частіше обстрілюють власні населені пункти, — МЗС

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга, зробив заяву щодо дій російських військ на території рф. Про це він написав у соцмережі Х.

За його словами, окупаційні сили все частіше проводять обстріли населених пунктів у Курській області росії, застосовуючи тактику "випаленої землі" проти власного населення.

У повідомленні, опублікованому в соціальній мережі X (колишній Twitter), Сибіга описав ситуацію наступним чином: "У Курській області росіяни все частіше обстрілюють власні населені пункти. Артилерійські та авіаційні удари без усякої пощади до мирних жителів. Типова російська тактика спаленої землі, яку вони тепер використовують на власних селах і містах".

Міністр підкреслив, що ці дії демонструють нехтування людським життям з боку російського керівництва не лише за кордоном, але й всередині самої росії.

"У Курській області росіяни все частіше обстрілюють власні населені пункти. Артилерійські та авіаційні удари без усякої пощади до мирних жителів. Типова російська тактика спаленої землі, яку вони тепер використовують на власних селах і містах", - заявив Сибіга.

Нагадаємо, місто Запоріжжя 19 жовтня стало ціллю чергової повітряної атаки російських окупаційних сил. Очевидці повідомили про серію вибухів у місті. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, сухопутні війська Збройних Сил України закликали громадськість і медіа поширювати лише офіційну інформацію про мобілізацію, через зростаючі випадки дезінформації, які підривають довіру до державних інституцій.

Головне