У Курській області рф заявили, начебто ЗСУ спробували прорвати кордон

У Курській області рф заявили, начебто ЗСУ спробували прорвати кордон

Влада Курської області рф заявила, що Збройні Сили України нібито намагалися прорвати російський кордон. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов’язків губернатора Курської області Олексій Смирнов.

Керівник регіону поширив інформацію про ймовірні спроби українських військових перетнути кордон у Суджанському та Коренівському районах Курської області. За його твердженням, російські прикордонники та військові запобігли цим спробам.

Він також застеріг місцевих жителів від довіри до численних "інформаційних вкидів", поява яких очікується найближчим часом. Виконувач обов'язків губернатора закликав населення зберігати спокій та бути пильними - повідомляти про підозрілих осіб, невідомі предмети та помічені безпілотники.

"Сьогодні із Суджанського та Коренівського районів надходить інформація про спроби прориву ЗСУ на територію Курської області. Бійці прикордонної служби ФСБ росії та збройних сил рф не допустили прорив кордону", - написав він у телеграм.

Нагадаємо, у ніч проти вівторка, 6 серпня росіяни заявили про збиття щонайменше 26 безпілотників над двома областями. Про це повідомив виконувач обов'язків губернатора Курської області Олексій Смірнов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, служба безпеки України затримала агента російської спецслужби, який готував підпали будівель ТЦК та об'єктів інфраструктури на Одещині. Зловмисник отримував завдання та фінансування від своїх кураторів.

Головне