У Курській області рф горить завод низьковольтних апаратів

У Курській області рф горить завод низьковольтних апаратів

У селищі Коренево Курської області росії сталася пожежа на заводі низьковольтної апаратури після атаки дронів. Про це повідомляє губернатор області Олексій Смирнов.

РосЗМІ пишуть, що пожежа почалася нібито після атаки БПЛА. Попередньо, на цьому заводі виготовляють продукцію для енергетики та інших галузей промисловості рф.

Площа пожежі становить 400 квадратних метрів. Робітників евакуювали до прибуття пожежників.

"Горить один із технологічних цехів. Його гасять пожежники з двох районів. Ніхто із працівників не постраждав. Займання в одному з технологічних цехів гасять пожежні розрахунки із двох районів", - заявив губернатор.

Місцевий губернатор заявив про те, що цієї ночі “український коптер скинув вибуховий пристрій на територію заводу низьковольтних апаратів”.

Нагадаємо, керівництво США підтримує ініціативу України щодо можливого залучення до наступного Саміту миру представників рф. Про це повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупаційні війська втратили за добу 1110 осіб особового складу, загальні втрати рф з моменту повномасштабного наступу на Україну з 24 лютого становить 561 400.  

Головне