У Курській області після атаки БПЛА горить нафтобаза (відео)

У Курській області після атаки БПЛА горить нафтобаза (відео)

Щонайменше два регіони росії зазнали атаки безпілотників у ніч на 28 липня. У результаті спалахнула нафтобаза у Курській області.

Про це пишуть росЗМІ.

Міністерство оборони рф повідомило про перехоплення або знищення п'яти безпілотників над Бєлгородською областю та двох над Курською областю.

Проте в повідомленнях російського оборонного відомства не згадували про атаку на нафтобазу в селі Польова, що в Курському районі.

Пізніше губернатор Курської області Олексій Смирнов підтвердив, що після атаки безпілотників на нафтобазі в Курській області загорілися три резервуари.

Очевидці в міських чатах також повідомляли про вибухи в місті Суджа, де розташована нафтобаза "Роснафти".

22 липня у місті Морозовськ Ростовської області росії виникла пожежа внаслідок атаки безпілотників. Місцева влада покладає відповідальність за цю атаку на українські збройні сили. 

МНС повідомило, що "внаслідок падіння уламків було пошкоджено інфраструктуру НПЗ у Туапсе". Місцевий оперштаб повідомив, що рятувальники ліквідують загоряння на площі 50 кв метрів.

Також БПЛА атакували Морозовськ у Ростовській області. Приблизно з 4 ранку жителі стали повідомляти про звуки вибухів. Місцеві стверджують про "мінімум 8 безпілотників".

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Ізраїль після удару "Хезболли" атакував обʼєкти угруповання в Лівані.

Головне