У Кривому Розі під завалами перебувають люди, - голова ОВА

У Кривому Розі під завалами перебувають люди, - голова ОВА

Під час ракетної атаки по Дніпропетровській області ворог завдав удару по підприємству. За попередніми даними, під завалами можуть залишатися п’ятеро людей.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Telegram.

Відомо, що три російські крилаті ракети збили сили протиповітряної оборони, але також зафіксовано удари по цивільних об'єктах – житловому багатоповерховому будинку та приватному підприємству.

За його словами, у п'ятиповерхівці за попередніми даними загинули троє людей, 25 людей поранено, з них 19 – у лікарні. Попередньо, ще сі осіб перебуває під завалами. З першого по п'яті поверхи горять квартири. Вогонь охопив 700 кв. м.

Також троє людей постраждали на приватному підприємстві, їх госпіталізували. Втім, під завалами досі знаходяться люди. Їх розшукують рятувальники.

Ще четверо осіб отримали поранення через удар по іншому підприємству – там згоріли будівля та авто.

Також пошкодження є у рятувальному підрозділі, скрізь працюють відповідні служби. Усі наслідки чергової атаки окупантів уточнюються.

Нагадаємо, протиповітряна оборона знищила 10 з 14 ракет, якими росіяни атакували Україну в ніч на 13 червня. За попередніми даними, окупанти випустили 14 крилатих ракет Х-101/555, з яких 10 було знищено протиповітряною обороною.

Також росіяни завдали авіаційного удару чотирма “шахедами”, один з них – знищено нашими захисниками.

Як писав "Ми-Україна" раніше, кількість загиблих через підрив Каховської ГЕС зросла до 10.

Головне