У Криму знову проблеми з залізницею: кажуть, винна атака безпілотника

У Криму знову проблеми з залізницею: кажуть, винна атака безпілотника

В тимчасово окупованому Криму продовжуються проблеми з рухом поїздів. Цього разу росЗМІ пишуть, що невідомий БпЛА атакував залізницю під Джанкоєм.

Інцидент стався неподалік станції Солене Озеро. Телеграм-канали пишуть, що дрон був збитий, а коли падав обірвав контактні проводи.

"Саме залізничне полотно пошкоджено не було, проте рух поїздів довелося призупинити. На місці падіння знаходиться безліч уламків. Там працюють вибухотехніки", - вказано у повідомленні.

Так званий голова окупованого півострова Сергій Аксьонов пізніше розповів, що над Кримом вночі було збито чотири дрони.

Як відомо, напередодні, 18 травня, російські та кримські пабліки повідомили про вибух на залізниці у Сімферопольському районі, який пролунав близько сьомої ранку. Інцидент трапився поблизу села Чистеньке. З рейок зійшло п'ять вагонів з зерном, зупинився рух пасажирських поїздів та електричок. Було пошкоджено 50 м полотна, а діаметр воронки під рейками становить близько 15 м, обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, 2 травня у Брянській області у рф невідомі підірвали залізницю. Через це 20 вагонів вантажного складу зійшли з колій. Аналогічний випадок в області трапився і 1 травня, тоді зійшов з рейок потяг, завантажений нафтопродуктами. Це сталося через підрив залізниці.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 19 травня Україна пережила чергову атаку росіян. По нашій території рф уночі випустила 22 БпЛА та 6 “Калібрів”. Силами та засобами Протиповітряної оборони було знищено 16 "шахедів" та три крилатих ракети.

Однією з цілей сьогодні уночі знову став Київ. Напад на столицю 19 травня став десятим від початку поточного місяця та відбувся за менш ніж 24 години після попереднього. Безпілотники російська армія запускала хвилями.

Вночі та під ранок пролунали вибухи в Кривому Розі та Львові, є прильоти.

Головне