У Криму палає сміттєвий полігон, – росЗМІ

У Криму палає сміттєвий полігон, – росЗМІ

У Криму спалахнув сміттєвий полігон. Пожежа шириться на території законсервованого полігону твердих побутових відходів у понеділок, 26 червня.

Про це повідомляють безліч Telegram-канали, у тому числі місцеві.

Як зазначається, полігон спалахнув у Кіровському районі Криму, у районі сіл Токареве та Шубине.

За попередньою інормацією, пожежа спалахнула через порушення пожежної безпеки та накладання сухих гілок біля меж полігону.

Нагадаємо, у російському місті Ярославлі на проспекті Окрября спалахнула сильна пожежа на складі лакофарбової продукції у вівторок, 20 червня. Як зазначається, пожежа почалася близько 6:00. Вогонь досі гасять. При цьому в роботах задіяні 25 спецмашин та 75 пожежників.

Спалахнув склад лакофарбових матеріалів, який належить ярославській компанії “Краску.РУ”. Вона займається дорожньою, морозостійкою та іншими видами фарб. Крім того, компанія продає емалі, епоксидну фарбу та шпаклівку.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у четвер, 22 червня, у російські столиці Москві спалахнула сильна пожежа на сміттєвому заводі. Як зазначається, пожежа спалахнула у районі Чертанове на півдні Москви. Загоряння виникло на території сміттєпереробного комплексу. За даними російського Міністерства з надзвичайних ситуацій, площа пожежі – 900 квадратних метрів. До гасіння вогню навіть залучили гелікоптери.

Також у тимчасово окупованому місті Азовськ біля Бердянську в четвер, 22 червня, сталася пожежа на базі, де проживали російські окупанти. Наразі офіційного підтвердження чекають від Генштабу ЗСУ.

Головне