У Кривому Розі прощаються із загиблими внаслідок ракетної атаки 12-річним Максимом та його бабусею

У Кривому Розі прощаються із загиблими внаслідок ракетної атаки 12-річним Максимом та його бабусею

У Кривому Розі пройшла церемонія прощання з 12-річним Максимом Шаульським та його бабусею Валентиною, які загинули внаслідок ракетної атаки 21 вересня. 

На жалобному заході були присутні рідні, сусіди, знайомі та однокласники Максима.

Трагедія сталася вночі 21 вересня, коли російські війська завдали ракетного удару по місту. Внаслідок атаки загинуло троє людей, ще троє отримали поранення.

Вранці 25 вересня стало відомо про смерть четвертої жертви - 50-річного чоловіка, який помер у лікарні від отриманих травм.

Родина Шаульських зазнала тяжкої втрати. Брат загиблого Максима, Микита, який захищав Маріуполь з початку повномасштабного вторгнення, наразі перебуває у полоні. Батьки хлопчика служать у лавах Збройних Сил України.

Ця трагедія вкотре підкреслює жорстокість війни та її руйнівний вплив на мирне населення України.

Нагадаємо, 48-річна жінка перебуває у вкрай важкому стані в реанімаційному відділенні однієї з лікарень Запоріжжя після нічного обстрілу міста російськими окупантами. Лікарі діагностували у неї множинні травми. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти на території Запорізької атомної електростанції навчають своїх пілотів FPV-дронів. Це несе загрозу ядерній безпеці.

 


 
 
 

Головне