У Кривому Розі попрощалися з поліцейським Олександром Азаровим, який загинув під час ракетного удару

У Кривому Розі попрощалися з поліцейським Олександром Азаровим, який загинув під час ракетного удару

В Кривому Розі відбулися прощальні заходи для капітана поліції Олександра Азарова, який загинув під час ракетного удару по будівлі поліції 27 вересня. Офіцеру було 30 років.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Олександр Азаров, старший оперуповноважений ГУНП у Донецькій області, загинув, перебуваючи на добовому чергуванні під час ракетної атаки на Криворізьке районне управління поліції. Поліцейський віддав дев'ять років свого життя службі народу України. Прощання з героєм відбулося у Кривому Розі, де його поховали на Алеї Героїв.

На церемонії були присутні рідні, колеги, керівництво поліції Донеччини та мешканці міста. Олександр Азаров був єдиним сином у родині, його пам'ятатимуть як надійного друга та досвідченого фахівця. У нього залишились дружина, восьмирічна донька та дворічний син.

Нагадаємо, Павло Чайка 36-річний військовослужбовець, який захищав Донецький аеропорт, загинув у ДТП на автодорозі Устилуг – Луцьк поблизу села Хорохорин.

Як писали “Ми-Україна” раніше, росіяни обстрілюють Курську область рф - по території завдано дев’ять ударів 12 керованими авіабомбами. Українські захисники продовжують активно протидіяти російському агресору.

Головне