У Криму помер старший брат лідера кримськотатарського народу Джемілєва

У Криму помер старший брат лідера кримськотатарського народу Джемілєва

Анафі Джемілєв - брат видатного лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва - помер на 83-му році життя. Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"Щойно надійшла сумна звістка - в окупованому російськими варварами Криму помер Анафі Джемілєв 1941 року народження", - написав він у своєму повідомленні.

Торік у березні на 56-му році життя після тривалої та тяжкої хвороби помер Ісмет Джемілєв, племінник лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Він був не лише членом відомої родини, але й шанованою особистістю у своїй громаді. Майстер спорту з греко-римської боротьби, він багато років присвятив роботі вчителем фізкультури у середній школі села Теплівка Сімферопольського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чубаров про звільнення з полону кримських татар: У росіян якась звірина помста

Нагадаємо, наприкінці червня Україні вдалося звільнити з російського полону ще десятьох людей. Серед визволених з полону рф - заступник голови Меджлісу Наріман Джелял, якого окупанти утримували з 2021 року. Зі звільненим зустрівся президент Володимир Зеленський.

Як писав "Ми-Україна" раніше, партизани вистежили місце розташування одного з підрозділів Головного розвідувального управління (ГРУ рф) в окупованому росіянами Криму. В АТЕШ заявили, що зафіксували більшу частину з військових, дізнались їхні дані, місця проживання та маршрути переміщень. 

Головне