У Криму через постійні диверсії окупанти посилюють захист залізниці

У Криму через постійні диверсії окупанти посилюють захист залізниці

У Криму російські окупанти посилюють захист залізниці через постійні диверсії. Про це повідомив рух АТЕШ у середу, 25 жовтня.

У русі розповіли, що останніми днями надійшли відомості про додаткові заходи безпеки, які були введені окупантами в низці міст і пунктів: Джанкой, Керч, Феодосія і Сімферополь.

За даними АТЕШ, окупанти мобілізують додатковий особовий склад для супроводу вантажів і пасажирських поїздів.

Сили з оперативного управління спрямовані на посилення заходів безпеки, і навіть у технічному секторі встановлено постійне чергування оперативників. На станції Сімферополь також запровадили посилений режим несення служби, з особливою увагою до контролю фото та відеозаписів.

У русі розповіли, що ситуація загострилася через постійні диверсії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України виявила факти вербування російськими спецслужбами українських підлітків у різних регіонах України. 

"Служба безпеки викрила нові спроби російських спецслужб розхитати внутрішню обстановку в Україні та дискредитувати нашу державу на міжнародній арені. За рахунок вербування неповнолітніх українських юнаків спецслужби рф намагалися розпалити антисемітські настрої на Житомирщині, а також у Дніпрі, Львові та Вінниці", - йдеться у повідомленні.

За даними СБУ, окупанти вербували дітей, віком від 13 до 17 років, через молодіжний праворадикальний Telegram-канал. Російські спецслужби брали звідти медіафайли та "розганяли" їх у закордонних ЗМІ як фейкові публікації для дискредитації України.

 

 

Головне