У Кременчуці чоловік стріляв по котах із гвинтівки: поліція розпочала кримінальне провадження

У Кременчуці чоловік стріляв по котах із гвинтівки: поліція розпочала кримінальне провадження

До Кременчуцького райуправління поліції надійшло повідомлення про стрілянину по котах у одній з багатоповерхівок міста. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

За даними Головного управління Національної поліції в Полтавській області, місцевий мешканець 1963 року народження вистрелив з гвинтівки у двох котів.

Одна тварина загинула на місці, іншу доставили до ветеринарної клініки для обстеження. Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на місце події, вилучила гвинтівку у підозрюваного.

За фактом жорстокого поводження з тваринами відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

"Отримавши інформацію, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що до правопорушення причетний місцевий мешканець 1963 року народження. Гвинтівку в правопорушника вилучили", - йдеться у повідомленні. 

Поліція проводить подальше розслідування обставин інциденту.

Нагадаємо, російські окупаційні війська продовжують активні бойові дії на різних ділянках фронту, зазнаючи значних втрат у живій силі та техніці. Наразі Лиманський напрямок найгарячіший.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Харківські області російські загарбники вбили мирного жителя під час обстрілу села Борова Ізюмського району. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Головне