У Краснодарському краї сталася пожежа на нафтопереробному заводі: що відомо

У Краснодарському краї сталася пожежа на нафтопереробному заводі: що відомо

У Краснодарському краї російської федерації у пʼятницю, 9 лютого, спалахнула масштабна пожежа на нафтопереробному заводі "Ільський". Про це повідомляють росЗМІ, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Відомо, що жителі Сіверського району почули кілька потужних вибухів, а згодом на території підприємства спалахнула пожежа.

На місці працюють екстрені служби, які продовжують роботу та встановлюють причини інциденту.

"Відкрите горіння було оперативно ліквідовано службами заводу. Постраждалих немає. На місці продовжують роботу оперативні та екстрені служби, які завершують ліквідацію НП та встановлять причини поді", - йдеться в повідомленні.

Російські ЗМІ пишуть, що завод, який займається переробкою вуглеводневої сировини атакували безпілотники. Наразі місцева влада не називає офіційну причину пожежі.

Нагадаємо, що у Пермському краї росії, у селищі Куєда, ввечері в четвер, 8 лютого, загорівся житловий будинок після потужного вибуху на газопроводі, в результаті мінімум шість осіб постраждали.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в районі військового полігону біля російського Іжевська пролунав потужний вибух. 

У МНС російської федерації розповіли, що причиною вибуху стали технічні роботи та "випробування" на Воткінському машинобудівному заводі.

Головне