У Краматорську з-під завалів готелю врятували людину, - ДСНС

У Краматорську з-під завалів готелю врятували людину, - ДСНС

Російська армія в ніч проти 25 серпня завдала ракетного удару по готелю в Краматорську. З-під завалів вдалося врятувати одну особу, але є інформація що там залишається ще одна людина.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"Сьогодні вночі ворог вдарив по Краматорську ракетами "Іскандер-М". В результаті обстрілу було частково зруйновано 2-поверхову будівлю готелю. Всього внаслідок обстрілу поранено дві особи", - йдеться у дописі.

В ДСНС додали, що надзвичайники врятували з 2-го поверху готелю одну особу. Втім, під завалами може знаходитись ще одна людина.

"Пошуково-рятувальні роботи тривають. На даний час розібрано 60 тонн будівельних конструкцій", - додари в ДСНС.

Нагадаємо, російські окупаційні війська у ніч проти 25 серпня завдали удару по готелю в Краматорську, що на Донеччині. Внаслідок обстрілу постраждали двоє людей.

Крім готелю, постраждала також сусідня багатоповерхова будівля.

За даними Філашкіна, за 24 серпня окупанти вбили сім мирних жителів Донеччини: п'ять у Костянтинівці, один у Торецьку і Котлиному. Ще 15 людей в області за минулу добу дістали поранення.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські окупанти обстріляли місто Балаклію на Харківщині. Внаслідок ворожої атаки пошкоджено понад 20 будинків. Одна людина отримала поранення.

Головне